Oprit leggen – terras leggen prijs

oprit leggen prijsOprit of terras leggen prijs

Ben je van plan om binnenkort een eigen oprit of terras te laten leggen, dan moet je op zoek naar een bestrater en liefst tegen een betaalbare prijs.  Beslis niet zonder Baeyens Eric te contacteren, wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in aanleggen van opritten, kasseien en terrassen. Bij ons staat kwaliteit en een eerlijke prijs steeds hoog in het vaandel!

Kosten oprit bestraten

Wat kost het om uw oprit te laten bestraten of u terras te laten leggen door ons bedrijf? Als u op internet wat rondkijkt zal u veel prijzen vinden, goedkoop en duur. Het is zeer moeilijk om zo maar op een project een prijs te kleven. We weten niet hoeveel vierkante meter we  moeten we leggen? Met welk materiaal wil je werken?  Wil je een terras in kleiklinkers? Een oprit met kasseien? Of verkies je liever platinnen? Welke borduren wil je gebruiken? Allemaal vragen die op voorhand moeilijk te beantwoorden zijn.

Hoe gaan we te werk bij een prijsopgave?

oprit bestraten prijs

Ons bedrijf bevindt zich op het industrieterrein van Berlare. Jullie kunnen bij ons op afspraak komen, we leiden u graag rond en geven een woordje uitleg over onze uitgebreide keuze aan kasseien, platinnes, kleiklinkers, enz.

Uiteraard zijn we bereid om bij u ter plaatse het project te bekijken en advies te geven hieromtrent. Wanneer u dit wenst maken wij een vrijblijvende offerte voor u klaar.

Na overleg wordt getekend voor akkoord en de gewenste datum van uitvoering besproken.

Elke oprit of terras leggen is anders en verschillende van prijs

Uiteraard is elke situatie anders, iedereen heeft andere wensen en behoeften vandaar bieden we u graag de mogelijkheid zeer simpel het kostenplaatje voor uw toekomstige oprit of terras te berekenen. Veel mensen starten enkele offerte te vragen zonder dat ze werk van de aannemer hebben gezien. Wij bieden u de mogelijkheid om verschillende realisaties van ons bedrijf te bekijken en pas nadien een prijsofferte te vragen. U heeft dan niet alleen een duidelijke prijs maar ook een beeld hoe u terras of oprit er gaat uitzien.

terras leggen prijzenContacteer ons voor een oprit of terras offerte

Vul ons contactformulier in of bel ons: 052/42.40.68 – Gsm: 0475 82 88 15, of via Email: baeyenseric@live.be. Wij zullen u graag een overzicht bieden van alle kosten zodat u in staat bent een volledig kostenplaatje op te stellen voor het leggen van uw oprit of terras.

 

Meest bekeken pagina’s website:

BlauwsteenPlatinnenKleiklinkersKasseienOprit laten leggen Oost-VlaanderenBestratingen Oost-VlaanderenBestratingen Vlaams BrabantOprit laten leggen Vlaams BrabantTerras laten leggen Oost-VlaanderenTerras laten leggen Vlaams BrabantKasseiwerken Oost-VlaanderenAfbraakwerkenRioleringswerkenGrondwerkenOmgevingswerkenOprit prijs Kleine grondwerken Vlaams BrabantKleine grondwerken Oost-VlaanderenOprit aanleggen met klinkersAanleggen TerrasAanleggen OpritKlinkerwerken Vlaams BrabantKlinkerwerken Oost-VlaanderenKasseiwerken Vlaams Brabant