Aanleggen Terras

terras aanleggenTerras aanleggen

Een terras aanleggen is de specialiteit van Baeyens Eric. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in aanleggen van opritten, kasseien en terrassen, zowel bij particulieren als bedrijven. Ons bedrijf bevindt zich op het industrieterrein van Berlare. Na afspraak leiden we u graag rond en geven een woordje uitleg over onze uitgebreide keuze aan kasseien, platinnen, kleiklinkers, enz. Uiteraard zijn we bereid bij u ter plaatse het project te bekijken en advies te geven hieromtrent.

Terras aanleggen met klinkers, platinnen, kasseien of blauwe steen

Het terras is een verlengstuk van je huis. Daarom is het belangrijk om goed over het aanleggen van je terras na te denken. Een mooi aangelegd terras geeft een verzorgd uiterlijk. Je kan hier planten in sierpotten plaatsen, dat creëert een sfeervolle uitstraling. Zoek ke iemand voor het aanleggen van een terras? Dan zit je hier goed bij Baeyens Eric!

Een terras zelf aanleggen is niet eenvoudig

Een terras zelf aanleggen is niet zo simpel, het is belangrijk dat dit goed gebeurd want het is het aangezicht van je woning. Een terras moet bijvoorbeeld goed vlak liggen en het mag geen oneffenheden hebben. Een terras vlak aanleggen is niet hetzelfde als een terras waterpas leggen. Als het terras waterpas ligt, blijft er water op staan na sproeien of regen. Een terras leggen van steeds schuin aflopend. Hoe ziet uzelf het terras, wil je klinkers, platinnen, blauwsteen of kasseien, wij leggen het aan volgens u wensen! Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan stenen, met voor elk doel en elke stijl de gepaste steen. Voor meer informatie over de soorten stenen, kijk eens bij producten.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen

Een terras in een tuin is de ideale plek om te genieten van het buitenleven. Vele mensen denken dat een terras aanleggen zeer duur is, maar eigenlijk valt het best mee als u samenwerkt met Baeyens Eric. Voor meer info over de kosten en prijzen voor het aanleggen van een terras met tegels. Neem met ons contact op voor een offerte of afspraak bel: 052/42.40.68 – Gsm: 0475 82 88 15  of stuur een mail: baeyenseric@live.be.

Uiteraard zijn we bereid bij u ter plaatse het project te bekijken en advies te geven hieromtrent. Wanneer u dit wenst maken wij een vrijblijvende offerte voor u klaar. Na overleg wordt getekend voor akkoord en de gewenste datum van uitvoering besproken.

Meest bekeken pagina’s website:

BlauwsteenPlatinnenKleiklinkersKasseienOprit laten leggen Oost-VlaanderenBestratingen Oost-VlaanderenBestratingen Vlaams BrabantOprit laten leggen Vlaams BrabantTerras laten leggen Oost-VlaanderenTerras laten leggen Vlaams BrabantKasseiwerken Oost-VlaanderenAfbraakwerkenRioleringswerkenGrondwerkenOmgevingswerkenOprit prijs Kleine grondwerken Vlaams BrabantKleine grondwerken Oost-VlaanderenOprit aanleggen met klinkersAanleggen TerrasAanleggen OpritKlinkerwerken Vlaams BrabantKlinkerwerken Oost-VlaanderenKasseiwerken Vlaams Brabant