Oprit laten aanleggen Vlaams Brabant

Aanleg van oprit in Vlaams Brabant

Wil je een oprit laten leggen in Vlaams Brabant? Dan zit je hier goed! Baeyens Eric doet veel meer dan alleen stenen leggen. We zorgen voor een stevig fundament en beginnen dan pas aan het leggen van de oprit.

Kies voor ervaring om uw oprit te laten leggen in Vlaams Brabant

Ons bedrijf beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in aanleggen van opritten, kasseien en terrassen. We zijn gelegen in Berlare en werken voornamelijk in de regio Vlaams Brabant. Na afspraak leiden we u graag rond en geven een woordje uitleg over onze uitgebreide keuze aan kasseien, platinnes, kleiklinkers, enz. Uiteraard zijn we bereid bij u ter plaatse het project te bekijken en we verlenen advies over de soorten steensoorten die kunnen gebruikt worden om u oprit te leggen.

Kies de steensoort die het best past bij de woning of locatie.

  • Betonklinkers
  • Betontegels
  • Nieuw gebakken klinkers
  • Oud gebakken klinkers
  • Natuurstenen tegels
  • Kinderkoppen

 

Van oprit leggen tot een bedrijf of parkeerterrein

Particulieren in Vlaams Brabant kunnen door ons een oprit laten aanleggen maar ook bedrijven kunnen van onze diensten gebruik maken. Gaat u bedrijf uitbreiden en heb je extra parkeerruimte nodig of wil je een nieuw bedrijfsterrein te leggen ook dan kan u ons inschakelen. Met onze moderne apparatuur zorgen we in een mum van tijd voor een representatief terrein.

Contact

Ben je woonachtig in Vlaams Brabant en wil je een oprit laten aaleggen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen voor meer info of een afspraak. Wanneer u dit wenst maken wij een vrijblijvende offerte voor u klaar. Na overleg wordt getekend voor akkoord en de gewenste datum van uitvoering besproken.

Bel ons: 052/42.40.68 – Gsm: 0475 82 88 15, of via Email: baeyenseric@live.be

 

Meest bekeken pagina’s website:

BlauwsteenPlatinnenKleiklinkersKasseienOprit laten leggen Oost-VlaanderenBestratingen Oost-VlaanderenBestratingen Vlaams BrabantOprit laten leggen Vlaams BrabantTerras laten leggen Oost-VlaanderenTerras laten leggen Vlaams BrabantKasseiwerken Oost-VlaanderenAfbraakwerkenRioleringswerkenGrondwerkenOmgevingswerkenOprit prijs Kleine grondwerken Vlaams BrabantKleine grondwerken Oost-VlaanderenOprit aanleggen met klinkersAanleggen TerrasAanleggen OpritKlinkerwerken Vlaams BrabantKlinkerwerken Oost-VlaanderenKasseiwerken Vlaams Brabant