Grondwerken

Grondwerken

Grondwerken zijn nodig als voorbereiding van bijvoorbeeld het aanleggen van een terras, oprit , tuin, enz. Bij haast elke bouwactiviteit zijn er aannemers nodig die gespecialiseerd zijn in grondwerken.

Grondwerken laat het best uitvoeren door een vakman zoals Baeyens Eric. Wij beschikken over het nodige professioneel materiaal om deze werken snel uit te voeren. We zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het ontgraven en verzetten van grond en het leveren en aanbrengen van grond. Ook indien nodig zorgen we ook voor het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen, kortom wij leveren klein en groot grondwerk en alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen.

Grondwerken zijn echt nodig als je beslist om om te bouwen of om een oprit, zwembad, terras of tuin aan te leggen want grondwerk is de basis voor de werken!

Meest bekeken pagina’s website:

BlauwsteenPlatinnenKleiklinkersKasseienOprit laten leggen Oost-VlaanderenBestratingen Oost-VlaanderenBestratingen Vlaams BrabantOprit laten leggen Vlaams BrabantTerras laten leggen Oost-VlaanderenTerras laten leggen Vlaams BrabantKasseiwerken Oost-VlaanderenAfbraakwerkenRioleringswerkenGrondwerkenOmgevingswerkenOprit prijs Kleine grondwerken Vlaams BrabantKleine grondwerken Oost-VlaanderenOprit aanleggen met klinkersAanleggen TerrasAanleggen OpritKlinkerwerken Vlaams BrabantKlinkerwerken Oost-VlaanderenKasseiwerken Vlaams Brabant