Home

Welkom bij Klinker en Kasseiwerken Baeyens Eric

Momenteel bestaat er een groeiende tendens naar het gebruik van oude materialen. Dit zowel bij nieuwbouw als bij verbouwingen. We kiezen nu meer dan ooit voor warmte, kwaliteit en gemak in ons dagelijkse leven. Dit is dan ook duidelijk zichtbaar bij het kiezen van materiaal voor opritten, terrassen en tuinaanleg.

Natuurstenen worden niet alleen voor hun charme veelvuldig gebruikt, maar ook voor hun uitzonderlijke kwaliteiten. Graniet, porfier, blauwsteen of harde zandsteen, ze zijn allen ontgonnen uit enorm hard gesteente. Daarom zijn ze weinig poreus, onverslijtbaar, kleurvast en vorstvrij. Ze zijn bestand tegen groene uitslag of vuil en nemen ook geen vet op. Kortom ze worden alleen mooier met de jaren.

Er bestaan verschillende soorten en formaten, zowel oude als nieuwe, grote of kleine, vlakke of ruwe en doordat ze worden ontgonnen uit verschillende lagen uit de steengroeve zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Meer dan keuze genoeg dus om een geschikte steen te vinden die bij de stijl van uw huis en tuin past! Ontdek het aanbod op onze website.

Naast klinkerwerken, kasseiwerken, aanleggen van opritten en terrassen kan u bij ons ook terecht voor omgevingswerken, kleine grond en graafwerken, rioleringswerken enĀ  afbraakwerken.

Vriendelijke groeten,

Eric Baeyens

 

Meest bekeken pagina’s website:

BlauwsteenPlatinnenKleiklinkersKasseienOprit laten leggen Oost-VlaanderenBestratingen Oost-VlaanderenBestratingen Vlaams BrabantOprit laten leggen Vlaams BrabantTerras laten leggen Oost-VlaanderenTerras laten leggen Vlaams BrabantKasseiwerken Oost-Vlaanderen Kleine grondwerken Vlaams BrabantKleine grondwerken Oost-VlaanderenOprit aanleggen met klinkersAanleggen TerrasAanleggen OpritKlinkerwerken Vlaams BrabantKlinkerwerken Oost-VlaanderenKasseiwerken Vlaams BrabantKasseilegger