Kasseilegger

Kasseilegger Oost-Vlaanderen

Kasseilegger Oost-Vlaanderen – Vlaams Brabant

kasseileggerBen je van plan om uw oprit of terras in kasseien te leggen? Dan zit je hier goed bij kasseienlegger Eric Baeyens. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring als kasseilegger in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant  en we kunnen u van dienst zijn met zowel het ontwerp voor de oprit of terras als de inkoop van de benodigde kasseien en uiteindelijk het leggen van de kasseien. Op die manier zorgen we als kasseilegger voor een belangrijk onderdeel van een stijlvolle tuin, oprit of terras of kunnen we u van dienst zijn met het opnieuw aanbrengen hiervan.

Kasseilegger met aandacht voor uw wensen

Wilt u de kasseien in Oost-Vlaanderen of Vlaams Brabant op een heel klassieke wijze laten leggen, of wilt u het modern en eigentijds? We kunnen u meer vertellen over de verschillende soorten van kasseien. We werken meestal met Belgisch gres, Belgisch porfier, Zweedse graniet, Vossekoppen, Balegemse kasseien of Oude basalt,   het ontwerp passen we volledig aan op basis van uw wensen. Uiteraard zorgen we voor een goede ondergrond voor de kasseien en zullen we deze vervolgens vakkundig leggen. Dit voorkomt verzakkingen en zorgt voor het behoud van de prachtige uitstraling van uw oprit of op de looppaden en het terras waar u gebruik van wenst te maken.

Vakkundige kasseilegger in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant

Als kasseilegger zorgen we voor vakkundige terrassen en opritten in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant. Dit bestaat bij ons uit een voor ontwerp op basis van uw wensen, een goede bewerking van de ondergrond en het leggen van de kasseien die u wenst.

Contacteer ons

kasseilegger

Bent u dus op zoek naar een kasseilegger Oost-Vlaanderen of Vlaams Brabant? Heeft u specifieke vragen met betrekking tot het leggen van kasseien? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
Neem contact op via Email: baeyenseric@live.beof bel: 052/42.40.68 – Gsm: 0475 82 88 15, wij horen graag van u.

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn als Kasseilegger in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant, we zorgen voor een prachtig geheel!