Tips voor een originele inrichting van uw tuin

Dagen vliegen voorbij, de tuin is in geen jaren veranderd. Soms lijkt het een onmogelijke uitdaging om met verfrissende invalshoeken op de proppen te komen. Ervaart u dat ook zo? Helaas kunnen we u geen bak met toverpoeder aanreiken om over uw domein te strooien, maar we kunnen wel een bak originele ideeën in uw richting schuiven.

 

 1. Rijdende plantenbakken
  De plantenbakken met wielen komen nu uw kant op. Dit is een superleuk idee. Meestal zijn bomen en planten toch wel afhankelijk van een bepaalde plek, maar met mobiele plantenbakken kunt u ze altijd verplaatsen. Heeft u al bakken voor uw planten? Dan hoeft u er alleen nog maar wieltjes onder te monteren, wat heel subtiel kan.
 2. Een pizzaoven
  Een hout gestookte pizzaoven: de looks zijn stijlvol en u kunt er de lekkerste pizza’s mee bakken. Wat wilt u nog meer? Het zal in ieder geval een enorme boost geven aan het interieur en uw gasten zullen zeker onder de indruk zijn.
 3. Badderen in de tuin

Een frisse duik is zo genomen tijdens warme zomerdagen. Zo kunt u een spa van Fonteyn in uw tuin plaatsen om verkoeling te zoeken. Het is net als met de pizzaoven dat het de uitstraling van uw tuin ten goede komt, en u kunt er zelf optimaal van genieten.

 

 1. Terras met klinkers
  Het maakt niet uit of uw tuin groot of klein is. Met gebruik van oude materialen brengt u een nostalgisch gevoel naar boven, en dat is precies wat u in iedere tuin met klinkers kunt doen. Natuurstenen dragen een bepaalde charme met zich mee. Bovendien blijven ze ontzettend lang stevig en kleurvast.
 2. Een rozenboog
  Wilt u meer romantiek in uw tuin? Dan is een rozenboog een geweldig idee. U kunt hier ook een afscheiding mee maken in de tuin. En als u liever een andere bloem of plant wilt laten groeien op de boog, is dat ook mogelijk. U bent hier geheel vrij in.

 

Heeft u nog een bak met een origineel idee? Schuif deze gerust in onze richting. We horen het graag.