Heerlijk tot rust komen in uw eigen omgeving

Hapje? Check. Drankje? Check. Ontbreekt er alleen nog een plek waar u alle zorgen los kunt laten? Misschien biedt de tuin en uw woning op dit moment niet de rust waar u naar op zoek bent. Dat kan een belemmering voor u zijn als u de dag ontspannen wilt beginnen en die later weer met een positief gevoel af wilt sluiten.
De basis

Soms is het noodzakelijk om de confrontatie aan te gaan en uw omgeving eens goed onder te loep te nemen, ook als dat niet makkelijk is. Wanneer het huis niet is opgeruimd, wordt het nu eenmaal lastig om zaken te veranderen. Het is allereerst belangrijk om ruimte en overzicht te creëren, zodat u ongestoord aan de slag kunt. Staat alles netjes? Dan is het tijd om te bekijken wat er kan worden aangepast in uw interieur.

Kleuren en gezondheid
Het begint met kleuren, want deze hebben altijd een bepaald effect op uw stemming. Door voor de juiste kleuren te kiezen, kunt u een flinke verandering in uw omgeving teweegbrengen. Precies wat u voor ogen heeft. Met kleuren legt u het fundament voor een rustgevende omgeving. Met blauw, groen en wit zit u eigenlijk altijd goed, want hiervan zult u doorgaans tot rust komen.

U zou bijvoorbeeld ook witte en houtsoorten meubelen kunnen combineren om tot het gewenste resultaat te komen. Vooral warme tinten helpen daarbij. Plaats daar gerust planten omheen, want die zullen een positief effect hebben op de atmosfeer.

Verlichting
Dat geldt tevens voor verlichting. U kunt hierin variëren met hangende lampen en tafellampen, maar ook met wand- of staande lampen. Vooral sfeer- en witte verlichting leveren een positieve bijdrage voor uw persoonlijke leefomgeving.

Sauna
Een andere optie is om een sauna in uw huis te plaatsen. Ideaal om na een lange werkdag heerlijk in tot rust te komen. Zeker als er meerdere dagen overheen gaan voordat uw huis op orde is. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen bij Fonteyn sauna’s.
Advies nodig?
De rustgevende omgeving doortrekken naar uw tuin? Dat kan bijvoorbeeld met natuursteen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een terras aan te laten leggen. Als u hier advies over nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder om uw wensen te realiseren.